Producător de profile PVC din Romania - Ramplast Azi

Ramplast azi

Conform unui studiu realizat de revista Fereastra, Ramplast este astăzi cel mai mare producător de profile PVC din Romania.
Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce explică prezența și aprecierea produselor noastre pe piața occidentală. Ele sunt produse folosind tehnologii de extrudare și componenți de calitate superioară.

Centrul de productie Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de lideri mondial în domeniu.

În prezent, compania noastră deservește peste 1500 de clienți și activează la nivel national. Deținem 8 depozite proprii la: Constanța, Galați, Bacău, Iași, Cluj, București și Timișoara și colaborăm cu subdistribuitori poziționați strategic: la Sibiu, Oradea, Brasov, Râmnicu Vâlcea și Craiova. Activam cu succes si pe plan international, in Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Bosnia, Croatia, Muntenegru, Albania, Slovenia.

Sustenabilitate

La extrudarea profilelor Ramplast, cel mai mare producător de profile PVC din Romania,  se utilizează pulbere PVC de inalta calitate și aditivi ecologici pe bază de Ca-Zn (calciu zinc), furnizați de liderii mondiali în domeniu.

În cadrul Ramplast a fost produs primul profil 100% ecologic din Sud Estul Europei încă de la debutul productiei noastre, în anul 1996. Deși costul de producție este mai mare, de atunci și până astăzi, toate profilele pe care le producem sunt bazate pe o compoziție fără plumb sau staniu, aceste elemente fiind incompatibile cu sănătatea omului și protecția mediului înconjurător.

Toate profilele PVC produse sub marca Ramplast sunt 100% reciclabile.

Tehnologie

Profilele PVC Ramplast sunt produse intr-un centru de productie modern, cel mai mare de acest gen din România.

Centrul de productie Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderii mondiali în domeniu. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Ramplast producător de profile PVC
Fereastra Ramplast, deschisa, alba