Ramplast Azi - Ramplast

Ramplast azi

Conform unui studiu realizat de revista Fereastra, Ramplast este astăzi cel mai mare producător de profile PVC din România.
Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce explică prezența și aprecierea produselor noastre pe piața occidentală. Ele sunt produse folosind tehnologii de extrudare și componenți de calitate superioară.

În prezent, compania noastră deservește peste 1500 de clienți și activează la nivel național. Deținem 8 depozite proprii la: Constanța, Galați, Bacău, Iași, Cluj, București și Timișoara și colaborăm cu subdistribuitori poziționați strategic: la Sibiu, Oradea, Brașov, Râmnicu Vâlcea și Craiova. Activăm cu succes și pe plan internațional, în Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Bosnia, Croația, Muntenegru, Albania, Slovenia.

Sustenabilitate

La extrudarea profilelor Ramplast, cel mai mare producător de profile PVC din România,  se utilizează pulbere PVC de înaltă calitate și aditivi ecologici pe bază de Că-Zn (calciu zinc), furnizați de liderii mondiali în domeniu.

În cadrul Ramplast a fost produs primul profil 100% ecologic din Sud Estul Europei încă de la debutul producției noastre, în anul 1996. Deși costul de producție este mai mare, de atunci și până astăzi, toate profilele pe care le producem sunt bazate pe o compoziție fără plumb sau staniu, aceste elemente fiind incompatibile cu sănătatea omului și protejarea mediului înconjurător.

Toate profilele PVC produse sub marca Ramplast sunt 100% reciclabile.

Tehnologie

Profilele PVC Ramplast sunt produse într-un centru de producție modern, cel mai mare de acest gen din România.

Centrul de producție Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderii mondiali în domeniu. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Ramplast producător de profile PVC
Fereastra Ramplast, deschisa, alba