Ramplast Inceputuri - profile PVC, gamuri termopan

Peste 20 de ani de performanta – profile PVC

1995: Este anul in care debutează investiția ce avea să transforme Ramplast intr-un centru de productie cu tehnologie avansata.
In urma unei investitii de 5 milioane de marci germane, se contracteaza 2 linii de extrudare profile PVC si o instalatie de preparare amestec.
1996 – 1997: Incepe productia primului profil ecologic din PVC din Sud Estul Europei si se lanseaza seria de profile cu 3 camere, EcoClassic, varful de productie atingand o capacitate de 1000 tone de profile PVC/an.
2003: Demareaza a doua etapa de investitii, prin achizitionarea unei noi linii de extrudare, care asigura dublarea capacitatii de productie si diversificarea gamei de produse.
2004: Se înființează compania Dynamic Selling Group, din capital privat integral românesc, având ca orientare distribuția de profile PVC Ramplast, produse de Oltchim SA.
Fabrica ale cărei tradiții în domeniul chimic și petrochimic ofereau încă de la început perspectiva unui parteneriat de lungă durată. Impreuna, dezvolta brandul si cresc vanzarile, prin largirea ariei de desfacere.
2007: Urmeaza a treia etapa de investitii, care transforma Ramplast în marca românească numărul 1 în producția de profile PVC, asa cum este cunoscută astăzi.
În această perioadă are loc o dezvoltare sustinuta a facilităților de producție și a programelor de investiții, fiind achiziționate noi linii de extrudare și matrițe pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere și cele pentru uși de interior din PVC expandat.
2010: Programul de investiții demarat în 2007 continuă să își exercite impactul pozitiv, astfel ca, in urma unui nou program important de investitii.
Se dezvolta capacitatea de productie prin marirea spatiului destinat productiei cu 30% si prin adaugarea a 2 linii duble strand de ultima tehnologie.
2018: Brandul Ramplast este achizionat integral de catre Dynamic Selling Group (www.dynamic-sg.ro), care anunta continuarea investitiilor in dezvoltarea centrului de productie prin achizitia de noi facilitati de productie. Integrarea cu vanzarile si suportul tehnic, precum.
Astazi, capacitatea de productie a ajuns la 14000 de tone anual, Ramplast fiind astfel cea mai mare fabrica romaneasca din domeniu.

Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina https://ramplast.ro/ramplast-blog/