Ramplast Începuturi - Ramplast

Peste 20 de ani de performanță – profile PVC

1995: Este anul în care debutează investiția ce avea să transforme Ramplast într-un centru de producție cu tehnologie avansată.
În urmă unei investiții de 5 milioane de mărci germane, se contractează 2 linii de extrudare profile PVC și o instalație de preparare amestec.
1996 – 1997: Începe producția primului profil ecologic din PVC din Sud Estul Europei și se lansează seria de profile cu 3 camere, EcoClassic, vârful de producție atingând o capacitate de 1000 tone de profile PVC/an.
2003: Demarează a două etapă de investiții, prin achiziționarea unei noi linii de extrudare, care asigură dublarea capacității de producție și diversificarea gamei de produse.
2004: Se înființează compania Dynamic Selling Group, din capital privat integral românesc, având ca orientare distribuția de profile PVC Ramplast, produse de Oltchim SA.
Fabrică ale cărei tradiții în domeniul chimic și petrochimic ofereau încă de la început perspectiva unui parteneriat de lungă durată. Împreună, dezvoltă brandul și cresc vânzările, prin lărgirea ariei de desfacere.
2007: Urmează a treia etapă de investiții, care transformă Ramplast în marca românească numărul 1 în producția de profile PVC, așa cum este cunoscută astăzi.
În această perioadă are loc o dezvoltare susținută a facilităților de producție și a programelor de investiții, fiind achiziționate noi linii de extrudare și matrițe pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere și cele pentru uși de interior din PVC expandat.
2010: Programul de investiții demarat în 2007 continuă să își exercite impactul pozitiv, astfel că, în urma unui nou program important de investiții, se dezvoltă capacitatea de producție prin mărirea spațiului destinat producției cu 30% și prin adăugarea a 2 linii duble strand de ultima tehnologie.
2018: Brandul Ramplast este achizițonat integral de către Dynamic Selling Group (www.dynamic-sg.ro), care anunță continuarea investițiilor în dezvoltarea centrului de producție prin achiziția de noi facilități de producție.
Astăzi, capacitatea de producție a ajuns la 14000 de tone anual, Ramplast fiind astfel cea mai mare fabrică românească din domeniu.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina: https://ramplast.ro/ramplast-blog/