Episodul 8 al serialului „Responsabili de profile” – Arhiva Profile - Ramplast

Arhiva este locul în care piese și documente valoroase sunt păstrate, astfel încât istoria și vremurile să nu le deterioreze. Ce se întâmplă când în locul pieselor de patrimoniu găsești PVC, așa cum vezi în filmul următor? 😊

Ramplast, cel mai mare producător de profile PVC din România, respectând principiul prețiozității, și-a creat propria arhivă de produse. În acest fel, oricare client își poate regăsi în orice moment caracteristicile geamului său termopan și îl poate înlocui fără prea mari bătăi de cap.

O arhivă de profile termopan garantează cel puțin două lucruri: că presiunea lui „ieftin și bun” nu scade standardele de calitate ale producătorului și că fiecare client este extrem de important pentru producător.

Astfel, în orice moment, dacă profilul termopanului tău a suferit cine știe ce stricăciuni sau accidente te poți întoarce la Ramplast și găsi profilul pe care l-ai comandat acum 5 sau 10 ani.

Atenție la stricăciuni! Folosința îndelungată sau uzura nu sunt motive de degradare a termopanului!😉

Un producător autorizat, care respectă standardele de producție (vezi câteva detalii relevante și aici link) nu poate tolera nicio deformare provocată din simpla uzură sau folosire îndelungată.

Asigură-te că profilul tău este garantat de producător, iar acesta din urmă își valorizează clienții respectând standardele europene de producție!

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.