Episodul 10 al serialului „Responsabili de profile” – Condens - Ramplast

Condensul în geamul termopan este ca instrument chirurgical uitat în interiorul pacientului: este complet de nedorit și adesea fatal.

Să ne explicăm! Ne ajută specialistul Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast: condensul poate apărea în interiorul geamului, între foile de sticlă, situație în care geamul nu mai are nicio salvare și trebuie aruncat.

Dar mai poate apărea pe partea din locuință a ferestrei de termopan, lucru care arată defecte de producție ori erori de montaj.
În filmulețul de mai sus poți urmări explicațiile aplicate unui profil PVC.

Iar dacă vrei să știi ce sunt garniturile de etanșare și la ce îți poate folosi informația, uită-te aici!

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.