Atunci când alegi o fereastră de termopan din profil PVC, este important să te asiguri că investiția este la cel mai înalt nivel de calitate și să cauți producători cu notorietate și certificări.

Ramplast produce și vinde termopan pentru cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Și totuși, care este diferența dintre profilul montat în nordul Bucureștiului și cel dintr-o metropolă ca Helsinki ori de pe mega-edificiile șeicului din Dubai?

Cumpărătorul din Europa de Sud-Est preferă ieftin, spun statisticile. În consecință producătorii coboară standardele de calitate pentru această zonă a pieței de consum. Să fie oare adevărat și în cazul geamului termopan? 🤔

Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast, în dialog cu Vlad Petreanu, ne explică de ce acest lucru este imposibil când vine vorba despre produsele Ramplast: există un standard unic european care, dacă nu ar fi respectat și în România, exact ca în Germania ori Franța, ar scoate producătorul de pe piață.

Concurența marilor jucători internaționali, care vin cu standarde de calitate occidentale, este acerbă, iar producătorii naționali nu ar face față dacă nu s-ar ridica la aceeași calitate. 😊

Și pentru că am spus standard calitate, mai aducem un singur argument: profilele eco , pe care Ramplast le-a introdus încă de la începutul afacerii. Găsești aici mai multe detalii.

Aflăm mai multe răspunsuri într-un nou episod Ramplast: Dublu Standard.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.

Top