Episodul 6 al serialului „Responsabili de profile” – ECO Descriere - Ramplast

Vrei să fii parte la salvarea a ceea ce a mai rămas bun din planeta noastră?

Înseamnă că te preocupă această întrebare: dacă PVC-ul înseamnă plastic, este posibil să vorbim despre PVC ECO?

Iată o întrebare justificată, iar răspunsul îl găsiți aici, în ograda Ramplast, singurul producător din România și primul din Sud-Estul Europei care a introdus în producție, chiar din 1996, aditivi ecologici pe bază de calciu și zinc, spre a face o diferență responsabilă și sustenabilă față de profilele cu aditivi non-ecologici, pe bază de plumb și staniu. 😉
PVC-ul de la Ramplast este ECO și 100% reciclabil, o spune IFT Rosenheim din Germania, institutul european însărcinat să certifice standardele de producție în materie de profile termopan.
Termopanele produse de Ramplast sunt create din materii prime și materiale ce vin din fabrici care respectă standardele ecologice, oricât ar însemna asta ca adaus la prețul de achiziție.
Prin urmare, PVC-ul Ramplast lasă o urmă responsabilă pe un edificiu rezistent (vezi aici) și sustenabil, utilizând formula de aditivi Ca-Zn (aditivi ecologici) și nu Pb-Sn (aditivi non-ecologici).

Mai multe detalii vei găsi în filmul următor, într-un dialog între Marian Țăpu, director executiv Ramplast și jurnalistul Vlad Petreanu.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.