Atunci când alegi o fereastră de termopan din profil PVC, este important să te asiguri că investiția este la cel mai înalt nivel de calitate și să cauți producători cu notorietate și certificări.

Se termină ziua de lucru, dai să ieși pe ușă și, ce să vezi?, ușa nu te lasă!

Zgârâie parchetul, se blochează și îți lasă numai un spațiu de 30 de cm prin care să te strecori. Iar tu știi că asta nu ar trebui să se întâmple cu o ușă termopan.

Așadar, care este explicația și, mai ales, soluția de rezolvare?
Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast, are niște răspunsuri: ușa fie a fost montată prost, fie a fost construită prost.
Oricare ar fi cauza, o echipă de profesioniști găsește soluții, chiar dacă e vorba de a înlocui ușa, în cazul unei erori de producție.
Iar după toate astea, te gândești să fii mai atent data viitoare când alegi producătorul, mai ales când vine vorba despre o investiție durabilă, pentru zeci de ani de zile.

O companie credibilă, cu tradiție pe piață, ce s-a confruntat cu mii de clienți ar putea fi un bun punct de plecare în evaluarea opțiunilor.

Dacă vrei să afli ce înseamnă arhivă de profil PVC și de ce-ți folosește când ți se strică ușa după câțiva ani, intră aici.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.