Episodul 13 al serialului „Responsabili de profile” – Efractie - Ramplast

„Siguranța înainte de toate!” este mai mult decât un slogan, este opțiunea noastră de fiecare clipă, mai ales când vine vorba de familie.Prin urmare este firească întrebarea: cât de rezistent poate fi un profil din plastic în fața unui hoț abil, ce vine pregătit cu sculele potrivite?Profilul PVC poate fi montat, la cerere, pe o feronerie special gândită pentru rezistența la presiuni repetate și rău-intenționate. 😉

De asemenea, sticla din componența geamului poate primi, tot la cerere, o folie de protecție anti-efracție, ceea ce o face mult mai sigură decât fereastra geamgiului pe care-l auzeam strigând pe ulița bunicii.

Întreabă producătorul și vei găsi toate soluțiile problemelor tale legate de geamuri termopan!

Până atunci intră aici să afli mai multe detalii despre sticla folosită în componența geamului termopan.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.