Episodul 7 al serialului „Responsabili de profile” – Camere Profil - Ramplast

Când vine vorba de camere te gândești simplu: cu cât mai multe, cu atât mai bine. 😉 Dar, exact ca și la camerele dintr-o casă, camerele dintr-un profil PVC nu sunt unica și absoluta garanție a confortului.
Există producători care oferă profiluri cu 10 camere. Dar alții care au doar 4 camere. Opțiunile nenumărate și incertitudinea sunt coșmarurile omului modern. Deci, câte camere alegem?

Vocea specialistului, Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast, aduce lămuriri jurnalistului Vlad Petreanu: numărul camerelor este important, în egală măsură cu lățimea profilului, grosimea pereților, modul în care el este amplasat și prelucrat PVC-ul. Iată cum se face lumină! 😊

Restul detaliilor în video-ul de mai sus. După care, mai dă-ți câteva minute să afli și ce trebuie să faci dacă ți se lasă ușile de termopan.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.