Atunci când alegi o fereastră de termopan din profil PVC, este important să te asiguri că investiția este la cel mai înalt nivel de calitate și să cauți producători cu notorietate și certificări.

Cât nuc sau stejar crezi că se află în folia termopanului care îți propune aceste nuanțe? Tot atâta cât se află pe scaunele și bordurile decapotabilelor germane. 😉

Ai ghicit! Profilul PVC este plastic alb peste care se aplică o folie de înaltă calitate, însă procedeul industrial de colantare este sofisticat și asigură o rezistență garantată de producător cu minimum 7 ani.
De ce se folosește totuși o folie? Nu este o soluție rudimentară?
Specialistul nostru de astăzi, Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast vine cu un argument sensibil: producătorii renumitelor mașini germane folosesc intensiv acest tip de folie pentru calitățile ei ce țin de rezistență în timp la agresiunea razelor solare. Și nu numai atât.

Însă când vine vorba despre folie, subiectul problematic este mai ales acea protecție de culoare albă lipită pe tocul geamului, menită să îl apere pe timpul lucrărilor de montaj.

Nimic nu este întâmplător nici aici. Ei bine, folia albă, stimați telespectatori, se dezlipește după 20 de zile de la montaj. Vedeți mai jos de ce, într-o serie de curiozități lansate de jurnalistul Vlad Petreanu.

Urmărește blogul nostru și poți afla și cât de sigur ești în propria casă cu niște geamuri… de plastic. 😉

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.

Top