Episodul 11 al serialului „Responsabili de profile” – Garnituri etansare - Ramplast

De ce simt curent când stau lângă un geam termopan? Sigur te-ai întrebat măcar o dată acest lucru, nu-i așa?

Fereastra termopan nu este hublou, iar casa ta nu este submarin. Dacă simți că intră aer pe lângă ea este normal. Ferestrele, ca și casele, e bine să „respire”.Dacă însă ai o problemă cu subiectul înseamnă că ai nevoie de un specialist care să îți conceapă un profil PVC personalizat, cu garnitură de etanșare.

Marian Țăpu, Director Executiv Ramplast, are câteva răspunsuri pentru întrebarea jurnalistului Vlad Petreanu. Sfatul lui, pe scurt, este să soliciți producătorului tău o fereastră de toc tripan, cu trei rânduri de garnituri și trei rânduri de foi de geam.
Cu acest profil sofisticat, tâmplăria ta se va apropia semnificativ de caracteristicile unui hublou de submarin. 😉

Intră aici dacă vrei să știi și cum poți alege profilul de PVC ignifug.

Dacă vrei și tu sfaturi personalizate și consultanță gratuită de la specialiștii noștri, completează formularul de mai jos! 😊

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.