Am lansat serialul „Responsabili de Profile”, alaturi de Vlad Petreanu - Ramplast

Ne-am dorit de multa vreme sa aducem in atentia publicului informatii utile si educative legate de productia profilelor din PVC si ne-am gandit mult sub ce forma ar fi usor de asimilat si inteles. Pana la urma, esti mai puternic atunci cand detii informatia, iar noi vrem ca oamenii sa stie exact ce sa caute, ce au nevoie si cum sa afle informatii exacte despre calitatea produselor pe care le aleg pentru casa lor. Unul dintre primele episoade a fost legat de un subiect important si sensibil. Am vorbit cu onestitate, alaturi de Vlad Petreanu si Marian Tapu, Directorul General al fabricii, despre unul dintre cele mai sensibile subiecte, ce are în vedere siguranța omului în propria casă. Atunci când construiești o casă sau te muți într-una nouă, este important să te asiguri că investiția îți asigură confort, dar mai ales siguranță. Află cum a influențat tragedia Colectiv modificarea standardelor și asigură-te că ești informat cu privire la calitatea produselor pe care le alegi pentru casa ta sau care sunt alese pentru reabilitarea blocurilor.

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.