Sustinem performanta - Ramplast

Aceasta este deviza noastra in orice proiect alegem sa sustinem. Credem cu tarie ca implicandu-ne in comunitate, putem face o diferenta, putem schimba ziua de maine. Iar cei talentati si cu viziune, in diverse domenii, au o sansa reala sa ajunga departe. Primele 6 luni ale lui 2019 au stat sub semnul performantei si al succesului. Iata cateva dintre evenimentele, proiectele si oamenii pe care i-am sustinut in aceasta perioada si care ne-au facut foarte mandri sa fim alaturi de ei.

Semi Maraton Galati 2019

Acest proiect este unul de suflet pentru noi si, de cand se organizeaza, am devenit parteneri traditionali. Fundatia comunitara Galati a organizat la inceputul verii a VI-a editie a Semimaraton Galati, fiind cel mai mare eveniment de alergare și fundraising din județ. Anul acesta, Semimaratonul a fost despre Galați și despre schimbările mici, care pot face o diferență mare pentru oraș.
Editia aceasta a fost despre mișcare pentru schimbare. Schimbarea în bine a Galațiului, prin implicarea de la firul ierbii a grupurilor de inițiativă sau a ONG-urilor. Nu mai putin de 12 cauze beneficiaza de toate donatiile stranse, iar noi suntem mereu alaturi de ei, atat ca sponsori, cat si ca alergatori, cu parte din echipa Ramplast.

Raliul Aradului, Raliul Harghita, Raliul Sibiului

Suntem pasionati de automobilistica iar raliurile ne permit sa simtim adrenalina unei competitii, sa exploram zone frumoase din tara dar mai ales sa sustinem unul dintre cei mai buni soferi de raliu al noii generatii. Andy Girtofan este un sofer de raliu foarte talentat si ambitios, care anul acesta a intrat pe drumul campionilor, castigand primul lui raliu la grupa “baietilor mari”! A muncit enorm, dar tot efortul a meritat. A castigat in primavara unul dintre cele mai grele raliuri de macadam. Apoi a urcat pe scara succesului in toate raliurile sezonului, fiind mereu pe podium. Felicitari, Andy! Ne mandrim sa fim alaturi de tine.

Pitch Start up Contest

La începutul lunii, am fost invitați să facem parte din juriul proiectului Just Pitch!Startups Contest, organizat de Openhub, un club IT din Galați înființat din pasiunea colectivă pentru tehnologie și informație. Felicitări tuturor tinerilor care au participat cu idei de proiecte și mult succes câștigătoarei, Dediu Roxana, o tânără cu viziune care va porni un business în domeniul imprimării 3D. Cu ajutorul unei imprimante 3D, ea va produce machete prototip ce vor putea fi folosite de diverse magazine pentru display, astfel încât să diminueze risipa de materie primă sau produse de stoc. Vom susține în continuare proiectele cu sens dezvoltate de comunitatea locală din Galați.

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.