Totul despre profilele PVC pentru termopane - Ramplast

Au venit niște băieți, au montat ușa de termopan acum două luni, dar deja s-a lăsat de greutate și tocește parchetul”. De câte ori ai auzit aceste cuvinte stând de vorbă cu un prieten?

Sau: „geamul meu termopan face condens. Și am dat o grămadă de bani pe el”. Sau „am văzut la știri că a ars cabana de la Postăvaru. Știu că era plină de termopane pe toate părțile. Oare nu a ajutat și asta la combustie, doar vorbim de plastic. Geamurile noastre sunt oare protejate?”

Toate astea sunt griji reale, la care producătorul tău de termopane trebuie să aibă răspunsuri reale. Da, chiar producătorul, nu echipa tehnică de montaj și nici o voce drăguță la un apel la care, de regulă, nu răspunde nimeni.

Toate aceste întrebări au răspunsuri reale, oneste și intră în negocierea unui contract profitabil cu producătorul tău de termopan.
Geamul tău termopan este o investiție, dacă te gândești că te vei folosi de el cel puțin cât timp va rezita casa în picioare. Iar dacă nu se întâmplă așa, trebuie să te asiguri că cineva plătește dacă ușa termopan s-a deformat, dacă geamul face condens sau profilul PVC nu este ignifugat.

Trebuie să fii sigur că opțiunea ta de profil PVC se poate regăsi într-o „arhivă” de profiluri care poate fi activată și peste 20 de ani, dacă este nevoie.

Ramplast România are pregătite aceste opțiuni pentru tine, iar agenții noștri se află peste tot în țară, disponibili imediat pentru o întâlnire cu toate răspunsurile și ofertele care te frământă și ți se potrivesc. Suntem de găsit în cele 8 depozite proprii din Constanța, Galați, Bacău, Iași, Cluj, București și Timișoara sau alături de sub-distribuitorii noștri din Sibiu, Oradea, Brașov, Râmnicu Vâlcea și Craiova. Iar dacă aveți nevoie de noi peste granițe, suntem în Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Bosnia, Croația, Muntenegru, Albania ori Slovenia.

Ramplast România a fost primul producător de profile PVC 100% ecologice din Europa de Sud-Est chiar de la începuturile afacerii, adică din 1996. Asta înseamnă că pulberea folosită la extrudarea profilelor Ramplast este de înaltă calitate și folosește aditivi ecologici, pe bază de calciu și zinc (Ca-Zn), spre deosebire de cei pe bază de staniu și plumb (Sn-Pb), folosiți în cazul profilelor ne-ecologice. Acest procedeu de producție face ca toate profilele Ramplast să fie complet reciclabile.

Suntem pe piața din România și Europa de Sud-Est din anii ‘90, iar în tot acest timp ne-am construit o relație trainică cu clienții noștri, bazată pe încredere și responsabilitate. Iar unul dintre elementele care au contribuit la acest tip de comunicare a fost certitudinea faptului că beneficiem de cele mai redutabile certificări europene, ce ne permit să fim competitivi pe orice piață, la nivel național sau internațional.

Profilele PVC Ramplast sunt certificate de către prestigiosul Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce atestă faptul că produsele sunt obținute folosind tehnologii de extrudare și componenți de calitate superioară.

În acest sens, am creat un serial video cu scopul de a explica în detaliu fiecare problemă cu care te poți confrunta. Alături de jurnalistul Vlad Petreanu am trecut prin subiecte mai mult sau mai puțin tehnice, transmise către publicul larg pe într-un limbaj firesc, lesne de înțeles. Puteți afla din serialul „Responsabili de Profile” despre subiecte precum îngălbenirea termopanelor, cum poate influența clima zonei profilele din PVC, despre profile PVC Ecologice, despre rezistența la foc și reabilitări,  despre importanța existenței unei arhive a tuturor profilelor comercializate, despre rezistența la efracție, efectele condensului.

Dacă tot ce ai aflat mai sus nu este de ajuns pentru a avea toate răspunsurile, contactează-ne și un reprezentant local te va căuta în maximum 24 ore pentru a discuta o ofertă personalizată nevoilor și dorințelor tale. Te așteptăm!

Doresc mai multe detalii

Nu te-ai întâlnit cu problema de mai sus dar ești în căutarea unor termopane de calitate pentru noua ta locuință sau vrei sa le înlocuiești pe cele vechi?
Prospectezi piața dar nu știi ce profile de termopan să alegi și ai nevoie de o părere avizată?
Ramplast este primul producător de profil PVC ecologic din SE Europei și un brand reper pe piața din România în domeniul producției de profile PVC destinate geamurilor termopan.

Cu o experiență de peste 25 de ani, echipa Ramplast îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Completează formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 24 de ore.